Onze Merken

ONS HUIDIGE ASSORTIMENT BESTAAT UIT:
Arendsig

Ons vlaggeschip, dat zijn naam dankt aan zijn schitterend ligging op de oevers van de Brede Rivier in Bonnievale, Robertson. In de wijngaarden zie je de visarenden over scheren op weg naar de rivier. Hier voert Andries Lourens van der Westhuizen, wijnmaker par excellence, de regie. Van in totaal 6 soorten druiven worden per jaar nog geen 45.000 flessen gemaakt. Prachtige, zeer schaarse “handcrafted wines”, zoals hij ze zelf noemt. Alles in deze wijngaard gaat met de hand en in de wijnkelder op zwaarte-kracht, (behalve het bottelen).

Cabo_do_Paco

Een reeks (7) gulle dagelijkse uiterst betaalbare “drinkertjes”. Allemaal “single cultivar”. Het is een merk dat Arendsig en           V!Ntermédiaire in joint-V!nture maken met een schalkse knipoog naar de Portugese ontdekkingsreizigers en mijn voornaam. Een Afrikaander zou zeggen: Paak se Kaap (de Kaap van Paco).

Faraway House logo

Het best bewaarde geheim van de “High Overberg”. In het kort: Afrikaans gemaakt door Frans(e wijnmaker)s: à la Bordelaise. Met andere woorden: Afrikaans fruit “en jacquette, raffinement taillée!!!

Top 3 Wijnen

Faraway House Classic
' 08

Faraway House