Over Ons

V!Ntermédiaire is een niche import-groothandel met een duidelijke (voor)liefde voor exclusieve Zuid Afrikaanse wijnen onder het motto:

EX AFRICA SEMPER ALIQUID NOVI !!!

(never a dull moment) oftewel Uit Afrika altijd iets nieuws!!!

 

Welkom dus bij V!Ntermédiaire. “DE” ontmoetingsplaats van en voor enthousiaste “Wijngeren”. Met name als het om Zuid Afrika gaat. Wij hebben er zelf zo’n 8 jaar gewoond. Dan zit het land (en zijn wijn!?) voor goed in je bloed.

 

Van al onze unieke en uiterst schaarse Zuid Afrikaanse wijnen zijn wij de exclusieve agent-importeur. In Zuid Afrika werken we samen met zeer kleine wijngaarden (1,5 – 12 ha.). In Nederland richten we ons nadrukkelijk op:  Wijn-Speciaal-Zaken en gerenommeerde Restaurants. We werken dus graag samen met Professionele Partners. Mensen waar we, exclusief en long term, onze passie mee kunnen delen.

 

U, als onze PARTNER bent voor ons de PROFESSIONAL, die – na zorgvuldige wederzijdse kennismaking - onze wijnen long term en natuurlijk franco huis geleverd krijgt. Daarbij garanderen wij U (i) een perfecte prijs-kwaliteit, (ii) een uitstekende marge en, zoals U zult ontdekken: Service met een Hoofdletter S!!! Ook praten we graag met U over exclusiviteit in een onderling af te spreken gebied.

 

Bovendien krijgt U(w bedrijf) een gratis link op onze site, met uw eigen beeld- en/of woordlogo, gedetailleerde contact-informatie, adres gegevens etc. (Zie: Onze Partners). U bent/hebt namelijk het eind-contact met "onze derde partner":  de uiteindelijke consument. Hoe makkelijker die U - en U die - weet te bereiken, hoe beter het is!!!

 

EVEN ALLE PLUSSEN OP EEN RIJTJE:

 

1.       Long Term Partnership

2.       Exclusiviteit

3.       Unieke Wijnen, elders niet verkrijgbaar

4.       Perfecte Prijs /Kwaliteit

5.       Uitstekende Marge

6.       Assorti Franco Huis, vanaf 60 flessen

7.       Gratis Website Link

8.     INFORMEER NAAR ONS UNIEKE SPONSOR- & SUPPORT AANBOD!!!

 

Registreer dus a.u.b. op onze homepage, bij Onze Partners & Onze Wijnen. U bent bijzonder hartelijk welkom!!!

Top 3 Wijnen

Faraway House Classic
' 08

Faraway House